Gratis Aanmelden

Contact met bloedmooie shemale (36)

Bianca-van-Wippenstein (36)

Ik houd wel van een beetje een stoere man, een beetje ruw kan best lekker zijn, maar jij zelf moet dat dan ook wel aankunnen =)

Maak contact met haar
  1. Naam: Bianca-van-Wippenstein
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Groot-Valkenisse
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 16/1/1985
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Contact met bloedmooie shemale Bianca-van-Wippenstein van 36
Naira660 (33)
★★★★★
Ik hou niet van al te grote praatjes want ben nogal straight to the point. Ben nogal dominant en je moet er maar tegen kunnen. Ik ben echt, en niet een Crossdresser met een pruik en al mijn afmetingen kloppen 100%. Dubble Ds die gepaard gaan met een getinte 23cm kloppende harde lul.
Sexdate met bloedmooie shemale
KinkyLoreen (35)
★★★★☆
Mijn naam is Loreen een mooie en vrouwelijke shemale met een lekkere pik. Hij zal je laten trillen en gillen van plezier. Ik hou van hard en kinky, dat is mijn ding. Zuigen doe ik ook graag jij mag mij ook zuigen dat vind ik heerlijk.
Neukdate met geile shemale
Antoinetta (35)
★★★★☆
Horny as hell, altijd nat en altijd zin om klaar te komen. Mijn pik is heerlijk hard voor jou, mijn kontje is al weleens genomen en mijn mondje dat kan zuigen en slikken als de beste. Wil je meer weten, stuur snel een berichtje!
Neuken in hitsige shemale
Janewilneuken (27)
★★★★★
Het gewone is niet meer goed genoeg voor mij, echt niet hoor. Voor mij mag het iets gedurfder en gewaagder zijn, zelfs een tikkeltje extreem. Een man domineren en gebruiken voor mijn seksuele lusten, hem onderwerpen aan mijn grillen en wensen.. ja, daar droom ik dus al veel langer van. Omdat het voor mij niet meer te houden is , zoek ik dus iemand die daar wel voor open staat.
Neuken met prachtige tranny
Sasskia (28)
★★★★★
Alles mag van mij, maar wil je iets niet dan gewoon zeggen. Respect is het allerbelangrijkste.
Klaarkomen met bloedmooie tranny
TyraLovesIt (28)
★★★★★
Tja en toen was ik weer single en terug op de markt. Dat voelt toch wel goed moet ik zeggen want ik weet wat ik te bieden heb. Ik hoop je te mogen verleiden met mijn mooie blauwe ogen en lach en ik wil ook weer eens losgaan en gek doen.
Contact met bloedmooie tranny
Annemeike
★★★★★★★★★★
Wie komt mij eens lekker aftrekken? Terwijl ik jou dan heerlijk ga pijpen? Je mag ook in mijn kontje komen en me diep afneuken tot mijn anus vol met je warme zaad zit..
One-night-stand met Annemeike
Aafje
★★★★★★★★★☆
Ik heb nog niet zo veel ervaring hier, maar ik hoop wel een leuke man te vinden om mijn sexualiteit mee te testen. Ik heb een klein piemel, maar ben wel altijd erg opgewonden.
One-night-stand met Aafje
Liecke
★★★★★★★★★★
Zin in een man die me even lekker in mijn kontje komt neuken, want ik ben zwaar verslaafd aan anale penetraties, dus contact me als je zin in mijn hebt
Vluggertje met Liecke
Rebecca
★★★★★★★★★★
Eenzame shemale zoekt discrete mannen voor one-night-stands... Lekker veel seks samen en verder geen gedoe. Kun jij me aan? Ik wacht op je...
One-night-stand met Rebecca
© 2024 trannyneuken.nl